Een impressie van woningtype C. A.I : Stevast Baas & Groen
Een impressie van woningtype C. A.I : Stevast Baas & Groen Foto: A.I. Stevast Baas & Groen

Officiële handeling start bouw
12 eengezinswoningen Park Waterrijk Zuid

In december 2018 is de verkoop van Park Waterrijk Zuid, onderdeel van Park Waterrijk gestart. Na een succesvolle verkoop gaat de bouw van deze fase van start en wordt de ontwikkeling van de volgende fase reeds voorbereid.

Op dinsdag 23 juli aanstaande om 15.30 uur zal wethouder Martijn Hamerslag namens de gemeente Nissewaard de start van de bouw officieel inluiden door het slaan van een officiële paal. Om de succesvolle verkoop en de start van de bouw een feestelijk tintje te geven zal vervolgens in Het Dorpshuis te Hekelingen met alle kopers en betrokkenen getoost worden op de start van het project en een voortvarende bouw.

Park Waterrijk
Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk. In dit plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers, waterwoningen en rijwoningen.

Met de realisatie van de eerste drie fasen en dinsdag 23 juli het startsein voor de vierde bouwfase krijgt Park Waterrijk nog meer vorm. Van deze bouwfase is nog slechts één woning te koop. Momenteel is de ontwikkelaar, Stevast Baas & Groen, alweer druk bezig met de ontwikkeling van de opvolgende fasen. De volgende fase zal binnenkort in verkoop gaan. Dit plan bestaat uit twaalf woningen, 1 vrijstaande woning, 8 twee-onder-één-kapwoningen, 4 rijwoningen en 6 waterwoningen.

ZOA
Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis zal er op 23 juli door Stevast Baas & Groen een cheque worden overhandigd aan ZOA. ZOA is een non-profitorganisatie die mensen ondersteunt die lijden als gevolg van een gewapend conflict of natuurramp door hen te helpen hun bestaan opnieuw op te bouwen. Mede met het geld dat door Stevast Baas & Groen wordt geschonken kan ZOA nieuwe woningen op Lombok, Indonesië bouwen.