Spelletjes- en ontmoetingscafé

Zin in een spelletje, koffie of thee of een leuk gesprek? Aan de tafel van Pameijer ontmoet je andere mensen en speel je leuke spelletjes met elkaar. Je bent iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur welkom in de Boekenberg. Aanmelden is niet nodig.

(F)Luisterboot

Deze zomervakantie worden vaartochten met de (f)luisterboot georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun (groot)ouders. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen zonder begeleiding mee. Een bijzondere tocht waarin er wordt gevaren, gekeken en geluisterd. Vertrekpunt: het gemaal De Leeuw van Putten (Noordeinde 93, Spijkenisse).

De tochten worden gehouden op dinsdag 30 juli, 13 augustus, 27 augustus van 09.30 tot 12.00 uur. De kosten bedragen €2,50 p.p.; kaarten zijn te bestellen via www.deboekenberg.nl

ZVV Drenkwaard zoekt zaalvoetballers

ZVV Drenkwaard zoekt zaalvoetballers die op competitief- of recreatieniveau willen zaalvoetballen.

De thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal Drenkwaard te Zuidland.

Recreatievoetballers spelen alleen maar thuiswedstrijden. Competitievoetballers spelen de helft van hun wedstrijden in sporthal Drenkwaard.

Heb je interesse, neem dan contact op met secretaris Marcel van Meggelen, telefoon 06-20684687 of via zvvdrenkwaard@gmail.com.

Sportieve Zomerochtend

Hoe kunt u de dag beter beginnen dan door even lekker in beweging te zijn? Onder leiding van vakdocent Iris gaat u aan de slag. Het geheel bestaat uit een mix van bewegingsactiviteiten en iedereen kan meedoen!! En aan het eind van de les drinkt u met elkaar een lekker kopje koffie of thee. Sport u mee deze zomer?

Datum: dinsdag 30 juli
Tijd: 10:30 – 11:30 uur
Locatie: Ontmoetingsruimte Mei
Prijs: € 2,50 met pas incl. koffie/thee, € 3,50 zonder pas incl. koffie/thee; het is mogelijk een strippenkaart te kopen €10,00 voor vijf keer sporten.

Repair Café Spijkenisse

Donderdagmiddag 25 juli is het Repair Café Spijkenisse geopend van 13.30 uur tot 16.30 uur voor het gratis repareren van uw huishoudelijke apparaten, alleen de gebruikte onderdelen moet u betalen. Is de reparatie naar uw wens uitgevoerd dan graag een donatie in het spaarvarken.

U kunt het Repair Café vinden in wijkcentrum 'De Hoek' aan de Zwanenhoek nr. 86 A in Spijkenisse.

Fotograferen met je mobiele telefoon

We maken de hele dag door foto's met onze telefoon. Maar hoe maak je nu de allerbeste foto? Een goede smartphone foto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een likje creativiteit. Op het knopje drukken kunnen we allemaal, maar de grootste kunst is dat je anders leert kijken naar de omgeving, het object en licht om je heen. Volg daarom op donderdag 1 augustus de workshop 'Fotograferen met je mobiele telefoon', bij de SWO. De workshop vindt plaats in Ontmoetingsruimte Mei van 9.00 tot 13.00 uur en kost € 8,00 p.p. Aanmelden kan via (0181) 695255 of activiteiten@swospijkenisse.nl

Superjuffie

Vervelen tijdens de zomervakantie? Niet met de VakantieBios in Bibliotheek de Boekenberg. Op 31 juli kijk je naar de film 'Superjuffie'. Juf Josje is een heel gewone juf tot ze een mysterieus beeldje ontdekt en verandert in Superjuffie! Als een groene tornado schiet ze door de lucht. De film begint om 15.00 uur en kost € 3,00 p.p. Kaarten bestel je via de servicebalie en www.deboekenberg.nl

Club Rood Pubquiz

Donderdag 25 juli om 19.30 uur is de volgende editie van de Club Rood Pubquiz bij Murray's, Spuistraat 2. Wat voor weer het ook is: het is zomer en daarom is Club Rood in tropische sferen. Dus zoek je Hawaï-shirt op, je slippers en korte broek. Uiteraard ontbreekt je zonnebril niet! Wil je ook meedoen met de Pubquiz, met een eigen team of wil je aansluiten bij een ander team? Geef je op bij Dylan Murray via 0611581063. De kosten zijn 5 euro per persoon.