Foto: Jos Uijtdehaage
Foto: Jos Uijtdehaage Foto: Jos Uijtdehaage

Feestelijke oplevering kwaliteitsimpuls Brielse Meer

Brielle - Wethouder Hamerslag heeft als voorzitter van de Landschapstafel Voorne-Putten, afgelopen woensdagmiddag een toespraak gehouden.bij de feestelijke oplevering van de Kwaliteitsimpuls Brielse Meer.

Dit vond plaats bij het familiestrand en de waterspeelplaats aan de Staaldiepseweg, Brielse Meer noordzijde. De kwaliteitsimpuls is financieel mogelijk gemaakt door het Recreatieschap Voorne-Putten-Rozenburg, de gemeente Nissewaard, de gemeente Westvoorne en de Landschapstafel Voorne-Putten.
Het Brielse Meer heeft vele nieuwe en verbeterde faciliteiten: steigers, strandjes, toiletvoorzieningen, wegen, parkeerplaatsen en verbeterde ruiterpaden; met de kwaliteitsimpuls hebben veel van de recreatieve voorzieningen aan het Brielse Meer een metamorfose ondergaan. Om het beschikbare investeringsbudget optimaal in te zetten, is in overleg met de stakeholders gekozen voor de aanpak van een aantal zogenaamde 'hotspots'. En het resultaat mag er zijn. Na 5 maanden werkzaamheden op verschillende locaties langs het Brielse Meer liggen de recreatieve faciliteiten en spic en span bij!