Rommelmarkt

Voor de rommelmarkt van zaterdag 18 mei die Wijkgroep Groenewoud organiseert, zijn nog een paar tafels beschikbaar. Deze rommelmarkt vindt plaats tussen 10.00 en 15.00 uur.

U kunt een tafel van 180 /75 reserveren via of 06-20871617 of mailen naar tdmoonen@hotmail.com. Kosten € 7,50 per tafel.

Heeft u niets aan te bieden kom dan lekker snuffelen naar hebbedingentjes of gewoon om een kopje koffie te drinken. Er is deze dag ook de verse soep. Ook is er deze dag een rommelmarkt bij Hart van Groenewoud. Dus het is zeker de moeite waard om te komen snuffelen.

Ombudsteam

Kom je er zelf niet meer uit of word je van het kastje naar de muur gestuurd? Heb je problemen met betrekking tot bijvoorbeeld schulden, wonen, of zorg? Misschien kunnen kan het Ombudsteamj je helpen!

Met deze en andere vragen kun je op dinsdagavond 14 mei terecht op het spreekuur van het Ombudsteam van de PvdA Nissewaard. Bij het Ombudsteam staan vrijwilligers klaar om je te helpen, bijvoorbeeld door je te verwijzen naar de juiste instantie. Zij helpen je graag en kosteloos. Geen lid van de PvdA? Geen probleem, zij helpen iedereen uit heel Nissewaard.

Heb je vragen of wil je langskomen, neem dan contact op met het Ombudsteam. Dat kan via mail, telefoon en WhatsApp: ombudsteam@pvda-nissewaard.nl en 06 –38720285.

Lezing

Bij Aquarium- en Vijververeniging Groot Hoogvliet komt op donderdag 16 mei de heer Willem Postma uit Amsterdam een lezing geven waarbij op een groot scherm een beeldpresentatie te bewonderen zal zijn.

Hoewel de lezing 'gewoon een hobby' is genaamd is het houden van aquariumvissen moeilijker dan het lijkt. Als hobby is het houden van vissen (levende have) wel wat anders dan het verzamelen van bijvoorbeeld postzegels (dood materiaal).

Groot Hoogvliet is gevestigd aan de Gebbeweg 14B te Rotterdam Hoogvliet. Deze lezing is voor belangstellenden gratis te bezoeken. De zaal gaat open om 19.00 uur; de lezing vangt aan om 20.00 uur. Vóór en nà aanvang van de lezing bestaat de mogelijkheid om u als lid van de vereniging op te geven; u kunt zich hiervoor tot de medewerkers van de bar wenden voor informatie. Ze verplichten u echter tot niets!

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten op www.grootnissewaard.nl Tips zijn altijd welkom bij de redactie. Mail ze naar redactie@grootnissewaard.nl