Zonnebloemloterij

Wilt u iets goeds doen voor een ander én gelijk kans maken op mooie prijzen? Doe dan mee met de Zonnebloemloterij. Een lot kost twee euro. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem. Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld, naast de geldprijzen. Vorig jaar zijn er ook enkele prijzen in Zuidland en omgeving gevallen!

In deze periode tot en met begin september zullen de vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling 'De drie Polders' langs de deur gaan. U treft hen ook aan in winkelcentrum "Slandshof" op vrijdag 10 mei of in de hal bij de Albert Heijn in Heenvliet op vrijdag 17 mei.

Namiddagconcert

Op zondag 26 mei vindt in de Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet een romantisch middagconcert plaats dat gegeven zal worden door het Vocaal Ensemble 'Femmes pur Sang' onder leiding van Annette Rogers. Op het programma staat koormuziek van Rossini, Mozart, Rutter, Vaughan Williams, Mendelssohn, Copland e.a. Het gratis toegankelijke concert (gift wordt op prijs gesteld) begint om 16.00 uur.