Zondagmiddag concert

Op zondag 19 mei vindt in de Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet een concert plaats dat gegeven zal worden door de pianist Simon Danell, specialist op het terrein van het het romantische repertoire. Op het programma staan de sonate D 840 'Reliquie' van Schubert, de nocturne in cis op. 27 en de ballade in F op. 38 van Chopin, het rondo in a KV 511 van Mozart, Estampes van Debussy en een keuze uit de Symphonische Etüden van Schumann. Toegang, programmaboekje en consumpties zijn gratis. Uw gift (min. € 5,00) voor het onderhoud van de kerk is van harte welkom. Het concert begint om 15.00 uur. Vanaf 14.00 uur is de kerk open. Koffie, thee en fris staan dan klaar, met een traktatie erbij.

Scheidingscafé

Elke derde donderdag van de maand kun je van 18.00 tot 20.30 uur aan professionele adviseurs vrijblijvend advies vragen wanneer je je oriënteert op een echtscheiding of ontbinding van samenleven (of er al in betrokken bent). Loop op donderdag 16 mei gerust binnen met een vraag. Het spreekuur vindt plaats in Bibliotheek de Boekenberg.

Kijk voor meer lokaal nieuws, evenementen en sportberichten op www.grootnissewaard.nl. Tips zijn altijd welkom bij de redactie. Mail ze naar redactie@grootnissewaard.nl