Startup Academy Meetup

Wat is de volgende stap als je merk/bedrijf eenmaal staat? Hoe kun je bedrijfsgroei realiseren? En hoe kun je zo kostenefficiënt mogelijk aan de slag gaan? Kirsten Steenvoort, Creatief Strateeg en Business Coach, helpt ondernemers om vanuit de basis de juiste stappen te zetten richting een groeiende business. Van business case naar duidelijke winst- en verliesrekening. Til jouw bedrijf naar een hoger plan door het kiezen van de juiste strategie. Mis deze Startup Academy Meetup op woensdag 8 mei om 19.00 uur in Bibliotheek de Boekenberg niet.

De bijeenkomst is gratis, maar meld je wel aan via www.deboekenberg.nl

Geervlietse Muziekmiddag

Op zondag 12 mei vindt in de Onze Lieve Vrouwekerk te Geervliet de 218e Geervlietse Muziekmiddag plaats met een programma dat geheel aan Franz Schubert is gewijd. Deze Schubertiade belooft een muzikaal feestje te worden, heel toepasselijk op deze moederdag! Medewerking wordt verleend door het Vocaal Ensemble De Notenbar, bestaande uit Annette Heijkoop, Corinne van de Rivière, Hans de Bruijn en Jan Ek. Tevens treden op José van Putten, sopraan, Christiaan van der Ven, viool, Rudolf van der Wel, cello, en Jan Pieter Baan, piano. U kunt luisteren naar koor- en sololiederen en instrumentale muziek, waaronder de Arpeggione-sonate. Toegang, programmaboekje en consumpties zijn gratis. Aanvang: 14.00 uur. Kerk open : 13.00 uur.

Bijbelcursus

Verhalen uit het leven gegrepen, we weten allemaal wat er mee bedoeld wordt. We komen ze ook in de Bijbel tegen als gelijkenissen. Op 22 mei denkt u na over de gelijkenis van de wijze en de dwaze meisjes. U bent van harte welkom bij de bijbelcursus in de zaal van de kerk op de Achterweg 2 te Zuidland vanaf 19.45 uur.

Peuterbios

Voor alle peuters is er de Peuterbios! Elke tweede dinsdagochtend van de maand draait er een leuke film in Bibliotheek de Boekenberg. Tijdens de voorstelling blijft het licht zachtjes branden en staat het geluid zachter. De filmduur is minder lang of bestaat uit meerdere verhaaltjes. Op dinsdag 14 mei om 10.30 uur kijk je naar Kikker en zijn vriendjes. Iedereen is dol op Kikker, de vrolijke, lieve hoofdpersoon uit de boeken van Max Velthuijs. Samen met zijn vriendjes Varkentje, Eend en Haas beleeft hij meer avonturen dan wij allemaal bij elkaar. Kaarten kosten € 3,00 en zijn te bestellen bij de klantenservice en via www.deboekenberg.nl

Ma de liefste

Zaterdag 11 mei kunnen kinderen een mooi cadeau maken voor Moederdag. De vrijwilligers van de bewonersgroep Waterland staan klaar op winkelplein Waterland van 12.00-15.00 uur.

Kinderen die iets moois willen maken voor hun allerliefste moeder, bonusmoeder, oma, tante of buurvrouw zien de vrijwilligers graag op het plein! Meedoen is gratis!

Rommelmarkt Geervliet

Op zaterdag 11 mei kunt u weer terecht in- en rondom de oude monumentale kerk in Geervliet. Een breed aanbod van speelgoed, kleding, huishoudelijke artikelen, curiosa, boeken en platen enzovoorts staat voor u klaar. Leuke bloemstukjes ook, wellicht voor Moederdag?

Het Rad van Avontuur draait voor mooie prijzen en natuurlijk kunt u weer een lekker patatje met of zonder verkrijgen. Op het terras in de kerk is het goed uitrusten met koffie, thee of limonade met zelfgebakken appeltaart of cake. Aan de kinderen is ook gedacht. Kortom de moeite van een bezoekje waard en dat alles te bate van het onderhoud van de oude kerk!

Workshop 3D-pen tekenen (7-14 jaar)

Kom op vrijdag 17 mei om 15.30 uur los van het papier en geef je tekening een derde dimensie! Fantasie wordt werkelijkheid tijdens de workshop 3D-pen tekenen in Bibliotheek de Boekenberg. Leuk voor kinderen van 7 t/m 14 jaar. Er worden speciale 3D-pennen gebruikt waarmee creaties tastbaar worden. Zo teken je opeens echt draagbare sieraden, telefoonhoesjes, sleutelhangers en meer. Je creatie neem je natuurlijk na afloop mee naar huis!

Leden betalen € 2,50, niet-leden
€ 5,00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de servicebalie en via www.deboekenberg.nl