Afbeelding
Foto: PvdA

PvdA enige linkse partij in Nissewaard

Verkiezingen 214 keer gelezen

Nissewaard - De Partij van de Arbeid is de enige landelijke linkse partij die deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen in Nissewaard.

Groenlinks en SP doen niet mee vanwege een gebrek aan kandidaten. De SP is nu nog vertegenwoordigd met 3 zetels in de gemeenteraad van Nissewaard. Groenlinks haalde de vorige verkiezingen de kiesdrempel niet.

De PvdA Nissewaard wil graag iets betekenen voor de achterban van beide partijen door zich open te stellen voor input en beschikbaar te zijn voor de partijen om dingen die spelen in de gemeenteraad toe te lichten. 'Het is belangrijk dat het sociale en groene geluid gehoord wordt in de gemeenteraad van Nissewaard. Ik voel me hier gelet op het wegvallen van Groenlinks en de SP extra verantwoordelijk voor', aldus PvdA-lijsttrekker Wouter Struijk. Struijk hoopt niet dat de voormalige kiezers van Groenlinks en SP thuisblijven. De SP Nissewaard heeft haar leden opgeroepen om vooral te gaan stemmen en noemt de PvdA Nissewaard als de aangewezen partij als je links wilt stemmen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant