Pameijer organiseert politieke bijeenkomsten

Verkiezingen 139 keer gelezen

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. In aanloop naar deze verkiezingen organiseert zorgorganisatie Pameijer drie debatten over de zorg. Cliënten, verwanten, medewerkers en omwonenden hebben de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de verschillende partijen en kandidaten.

Meedoen aan de samenleving
Krijg ik (later) de zorg die ik nodig heb? Deze vraag staat centraal tijdens de zorgdebatten die Pameijer organiseert in Rotterdam, Spijkenisse en Schiedam. Zeker voor mensen met een beperking kan het soms lastig zijn om volwaardig mee te doen in de samenleving. Passend werk is schaars, het is vaak moeilijk om een betaalbare woning te vinden en de kosten van de zorg stijgen jaar na jaar. Alle reden om je stem te laten horen tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen!

Hoe maken we met elkaar de zorg nog beter?

Sinds 2015 is de gemeenteraad verantwoordelijk voor het grootste deel van de zorg. Welke ondersteuning je krijgt, hangt dus samen met de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart. De belangrijkste politieke partijen staan daarom in februari klaar om in debat te gaan over hun visie op de toekomst van de zorg. Welk effect hebben hun plannen op uw toekomst? Hoe maken we met elkaar de zorg nog beter?  Iedereen is van harte welkom om mee te denken en praten!

Waar en wanneer
De bijeenkomst in Spijkenisse vindt plaats op donderdag 22 februari -  activeringscentrum Spijkenisse, Jan van Scorelstraat 2 - 6, Spijkenisse

Aanmelden
De inloop start vanaf 19.00 uur, het programma duurt van 19.30 - 21.30 uur. Er is volop ruimte voor vragen uit de zaal. Ook een vraag over de toekomst van de zorg? Meld je dan aan via communicatie@pameijer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant