Afbeelding
Foto: PvdA

Wouter Struijk lijsttrekker PvdA Nissewaard

Verkiezingen 169 keer gelezen

De leden van Partij van de Arbeid Nissewaard hebben Wouter Struijk unaniem verkozen tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Volgens Struijk staat de Partij van de Arbeid Nissewaard midden in de samenleving. 'We weten wat er speelt doordat we bewoners opzoeken en bewoners ons weten te vinden. We zijn veelal trots op de buurt waar we wonen, maar er zijn ook problemen en zorgen over de toekomst. De Partij van de Arbeid Nissewaard wil samen met bewoners deze problemen en zorgen oppakken. We willen nieuwe verbinden maken, zodat iedereen mee kan doen in Nissewaard.'

De Partij van de Arbeid Nissewaard komt opvallend genoeg met een lijst van maar liefst 50 personen. Op de eerste drie plaatsen staan drie huidige raadsleden. Willem Heijdacker, bekend van het burgerinitiatief Acute Zorg VPR, is de hoogte nieuwkomer op plaats vier. Hij wordt gevolgd door Thérèse van Wassenaar en Geert de Vries. De volledige lijst is te vinden op www.nissewaard.pvda.nl. De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft ook haar verkiezingsprogramma gepubliceerd. De partij heeft 10 speerpunten geformuleerd waarin het sociale karakter duidelijk naar voren komt. De partij pleit voor investeringen in het onderwijs en in de zorg. Daarnaast pleit de PvdA Nissewaard voor het versterken van de identiteit van winkelcentra door oog te hebben voor lokale ondernemers. 

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant