Hou rekening met een omleiding.
Hou rekening met een omleiding. Afb. RWS

Gedeeltelijke afsluiting Spijkenisserbrug

Verkeer 3.932 keer gelezen

Op zaterdag 30 september is de Spijkenisserbrug vanaf Hoogvliet richting Spijkenisse afgesloten voor wegverkeer van 07.00 uur tot 17.00 uur.  Vanaf Spijkenisse richting Hoogvliet blijft de brug open met een snelheidsbeperking van 30km/uur. 

Rijkswaterstaat voert overdag inspecties uit aan het wegdek van de brug. Auto- en vrachtverkeer in de richting van Spijkenisse moet rekening houden met een omleidingsroute en 5 tot 10 minuten extra reistijd. De brug blijft beschikbaar voor fietsers en voetgangers.

Omleidingen
Wegverkeer komend vanaf Hoogvliet wordt omgeleid via de A15 Botlekbrug. Ter plaatse informeert Rijkswaterstaat de weggebruiker over de afsluiting en omleiding. Het vaarwegverkeer ondervindt geen hinder van deze inspectie. Ook het fiets- en voetpad blijft beschikbaar. Landbouwverkeer kan helaas geen gebruik maken van de omleiding.

Inspectie bij daglicht
Rijkswaterstaat voert een inspectie uit aan het wegdek van de Spijkenisserbrug. Voor het verkrijgen van de juiste inspectieresultaten is daglicht nodig waardoor de werkzaamheden plaatsvinden van 07.00 uur tot 17.00 uur en de brug in de richting van Spijkenisse is gestremd. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant