Afbeelding
stock

Afsluitingen A20 in de nachten van 9 en 10 maart

Verkeer 89 keer gelezen

Voor de komst van de Blankenburgverbinding wordt de A20 verbreed van twee naar drie rijstroken per rijrichting. Daarom zullen in 2022 regelmatig weekendafsluitingen van de A20 plaatsvinden. Ter voorbereiding op de weekendafsluiting begin april worden in de nachten van 9 en 10 maart al werkzaamheden verricht. De werkzaamheden kunnen voor geluid in de omgeving zorgen. Hiervoor zal per nacht één rijrichting worden afgesloten.

Nachtafsluitingen
Op woensdag 9 maart is de A20 richting Rotterdam van 22.00 tot 05.00 uur dicht tussen Maas­sluis en Vlaardingen-West (Marathon­weg). De oprit bij Maassluis gaat al om 21:00 uur dicht. Op donderdag 10 maart is de A20 richting Hoek van Holland dicht tussen Vlaardingen-West (Marathonweg) en Maassluis, eveneens van 22.00 uur tot 05.00 uur de volgende ochtend. De oprit bij de Marathonweg gaat om 21.00 uur dicht.

Omleidingen
Doorgaand verkeer wordt beide nachten omgeleid via de N223 en de A4. Lokaal verkeer tussen Vlaardingen en Maassluis wordt omgeleid via Laan 1940-1945, Maassluissedijk en Marathonweg. Weggebruikers wordt aangeraden om goed voorbereid op weg te gaan en van tevoren hun route te checken. Zo kunnen zij op tijd beslissen over de route of eventuele alternatieven als er afsluitingen zijn.

Informatie
Alle informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.blankenburgverbinding.nl/a20. Hier kan iedereen zich ook aanmelden voor de digitale nieuwsbrief over het project of de speciale bouwapp van het project downloaden via een QR-code of via de app store (zoeken naar Blankenburgverbinding). Daarna krijgen gebruikers automatisch bericht over de werkzaamheden aan de A20.

Uit de krant