Afbeelding
stock

Aanvullende maatregelen Maaswijkweg

Verkeer 298 keer gelezen

Spijkenisse - Naar aanleiding van de ontstane situatie dinsdagavond bij de Maaswijkweg vanwege het groot onderhoud aan de rotonde is besloten aanvullende maatregelen te nemen.

Uitvoegstroken afgezet 
De route via de Donaulaan en Rivierenlaan naar de Maaswijkweg is ter hoogte van de rotonde afgesloten. Een en ander is al op de Schenkelweg ter hoogte van de afslag naar Schenkel met borden aangegeven. De uitvoegstroken op de Schenkelweg naar Maaswijk zijn met pilonnen afgesloten voor het verkeer richting Maaswijkweg. Ook dat is met (extra) borden aangegeven. Het tankstation van Berkel blijft vanaf de Schenkelweg bereikbaar. Verkeersregelaars geleiden het verkeer daar eventueel naar toe.

Planning en omleiding
De werkzaamheden starten om 20.00 uur en eindigen de volgende ochtend om 06.00 uur. De omleidingsroute loopt via de Hekelingseweg – Aaldijk (bij de veerpont linksaf) – Drogendijk – Annie Romein Verschoorlaan verder Maaswijk in. De werkzaamheden aan de rotonde zijn zo ingericht, dat de afsluiting niet langer hoeft te duren dan strikt noodzakelijk. Volgens planning kan de rotonde, onder voorbehoud, aanstaande zaterdag om 06.00 uur weer open worden gesteld voor het verkeer.

Uit de krant