Sportief bezig tijdens de Baden Powelldag. Foto via twitter.
Sportief bezig tijdens de Baden Powelldag. Foto via twitter.

Scouting Tasmania en Baden Powelldag

Verenigingen 117 keer gelezen

Spijkenisse - Een hele lange tijd terug was er een man die begon met scouting, Baden Powell. Ter ere van hem en van het bestaan van scouting waren afgelopen zaterdag  veel scoutinggroepen uit regio Maasdelta bij elkaar om samen spellen te spelen.

Ook de Dolfijnen van Tasmania waren aanwezig. Na een gezamenlijke opening, waarbij vrolijk gezongen werd, hebben de kinderen geslingerd, geklommen en geklauterd, parcours geblinddoekt afgelegd, gebasketbald en gevoetbald en nog veel meer.De spellen waren natuurlijk erg leuk om te doen, wat het nog leuker maakte was dat wij deze spellen samen met een andere Scoutinggroepen speelden. Hierdoor leerde ze andere groepen beter kennen.Tussendoor was er wat te snoepen en te drinken.  Na afloop  werd er een foto gemaakt van alle groepen bij elkaar.

Het was een erg leuke dag samen met de andere groepen, maar ook de 'gewone' opkomsten zijn erg leuk. In plaats van binnen spellen te spelen zijn ze vooral buiten te vinden. Met name op en rond het water  Lijkt het jou ook leuk om samen met andere kinderen op en rond het water te spelen en vele avonturen mee te maken? Stuur dan een mailtje naar dolfijnen@tasmaniagroep.nl en je kunt een zaterdag mee spelen. Scouting Tasmania kun je ook vinden op Facebook: https://www.facebook.com/tasmaniagroep

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant