Boy Vergeer slaagde er zaterdag niet in om zijn partij tijdens de play-offs te winnen.
Boy Vergeer slaagde er zaterdag niet in om zijn partij tijdens de play-offs te winnen. Archieffoto: Peter de Jong

LTC Spijkenisse onderuit in halve finale play-offs

Sport 294 keer gelezen

Nieuwerkerk aan den IJssel – De tennissers van LTC Spijkenisse zijn er zaterdag niet in geslaagd om de finale van de play-offs van de Eredivisie te behalen. Deze werden vandaag afgewerkt. Op het terrein van huidig Landskampioen Nieuwerkerk verloor de ploeg van Maurice Sluiter met 4-2 van Suthwalda Sportverlichting.com.

In de reguliere competitie had men van de club uit Zuidwolde gewonnen, maar de verwachting was dat alle clubs in Nieuwerkerk met de sterkste opstelling gingen spelen, iets wat in de competitie niet altijd is gebeurd. De andere halve finale tussen Lewabo en Nieuwerkerk eindigde in een prima 4-0 zege voor de ploeg uit Beneden Leeuwen.

Uitslagen
In het duel begon de ploeg niet goed. Kopman Jannick Lupescu verloor in twee sets, 6-3 en 7-6. In de tweede single partij verloor Mathew Pierot in twee sets, 6-1 en 6-4. Het eerste punt werd gepakt door Thorsten Solie die in 4-6 en 2-6 wist te winnen. Daarna ging Boy Vergeer met twee keer 6-0 onderuit. Smits en Lupescu verloren in de supertiebreak van hun tegenstanders in het dubbelspel. Daarmee was het verlies een feit. Stefan Weeda en Thorsten Sollie wonnen hun dubbel wel in twee sets.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant