Afbeelding
Archieffoto: Peter de Jong

Tennissers LTC Spijkenisse treffen Suthwalda

Sport 391 keer gelezen

Zeist – Op het hoofdkantoor van de KNLTB in Nieuwegein heeft donderdag de loting plaats gevonden van de play-offs in de tennis Eredivisie. De ploeg van Maurice Sluiter werd in de reguliere competitie tweede.

Bij de loting voor de Play-offs, die volgende weekend op 15 en 16 juni, worden gehouden bij regerend landskampioen Nieuwerkerk, werd de ploeg uit Nissewaard gekoppeld aan Suthwalda, dat op de derde plaats eindigde. In het reguliere competitieduel eindigde de ploeg uit het Drentse Zuidwolde op de derde plaats.

Verloren
In de reguliere competitie verloor LTC Spijkenisse op eigen terrein van de Drenthenaren met 2-4, het ligt echter ook eraan welke spelers voor de ploegen worden opgesteld. 'We ontlopen de thuisploeg nu op zaterdag, maar je weet niet hoe men zal aantreden. Wij wonnen van Lewabo, dat eerste eindigde, maar die komen nu met hun sterkste team, verwacht ik , dus met Thiemo de Bakker', gaf captain Stefan Weeda aan. Zaterdag 15 juni wordt de dag op het terrein van Nieuwerkerk gestart met een clinic van bondscoach Jaco Eltingh, die ook de ploegen zal voorstellen. Zowel op zaterdag als zondag beginnen de play-offs om 12.00 uur. De ploegen spelen alleen op zondag, als op zaterdag het duel winnend wordt afgesloten. 

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant