Spijkenisse kwam zaterdag op sportpark 't Slot niet tot winst in het duel met Capelle en moet nu nacompetitie spelen.
Spijkenisse kwam zaterdag op sportpark 't Slot niet tot winst in het duel met Capelle en moet nu nacompetitie spelen. Archieffoto: Peter de Jong

Spijkenisse moet nacompetitie spelen

Sport 388 keer gelezen

Capelle - Het seizoen voor Spijkenisse duurt nog minimaal één en maximaal twee duels. Zaterdag moest de ploeg winnen bij Capelle om nacompetitie te ontlopen. Dat lukte echter niet, het werd op sportpark 't Slot zaterdag 1-0 (0-0).

Spijkenisse kwam in het slotduel van de reguliere competitie kort na rust op achterstand, via een eigen doelpunt van de formatie uit Nissewaard. Echter een minuut later stond de 1-1 al op het scorebord, via een treffer van Kees 'Pier' Tol.

Nerveus
Net als het einde van vorig seizoen in de derde divisie, speelden de regioploegen tegen elkaar en de spanning was er dan ook vanaf het begin. 'We begonnen allebei heel erg nerveus aan de wedstrijd. We speelden tegen een sterk inzakkend Capelle. Wij hadden voor het einde nog kans op de overwinning, maar het lukte niet', vond trainer Wubben.

Nacompetitie
Het seizoen krijgt dus nog een vervolg, maar Spijkenisse is in de eerste ronde van de nacompetitie vrij. Daarna speelt het tegen de winnaar van Winssum - Noordscheschut. Spijkenisse speelt dat duel op 8 juni op sportpark Jaap Riedijk. 'We hadden hier eigenlijk geen rekening mee gehouden. Tegenvaller na tegenvaller hebben we gehad. We kunnen het onheil alleen nog maar keren, maar een mooi slot van het seizoen kan het niet meer worden', besloot Wubben.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant