De dames van Spijkenisse hadden zondag geen kind aan het Delftse Scoop. De ploeg van Harry van den Brink won met 4-0.
De dames van Spijkenisse hadden zondag geen kind aan het Delftse Scoop. De ploeg van Harry van den Brink won met 4-0. Foto: Peter de Jong

Hockeysters pakken volle winst tegen Scoop

Sport 648 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag een prima zege weten te pakken op Scoop uit Delft.

De ploeg van Harry van den Brink wist met 4-0 (3-0) de sterkste te zijn tegen de Delftse Studenten.

Nadat Jillian Veloo de score had geopend was het Naomi Horstink die de voorsprong voor de ploeg uit Spijkenisse wist te verdubbelen. De derde treffer kwam opnieuw van de stick van Jillian Veloo. Na de thee werd er nog één keer gescoord door de Spijkenisser hockeysters. Het laatste doelpunt kwam van de stick van Jessy Grootveld.

'We hadden eigenlijk veel meer moeten scoren. We zijn de hele wedstrijd heer en meester geweest vandaag. Dat kwam ook doordat het spel wat slordig was. Dat had ook te maken met het feit dat we heel erg veel hebben gewisseld. Dat kunnen we doen omdat er niet veel meer op het spel staat voor ons. Het ging heel erg simpel en gemakkelijk. Zij stonden voorlaatste', gaf coach Harry van den Brink voor het duel aan. Bij HV Spijkenisse debuteerde b-speler Cathlin Tielemans. Volgende week de voorlaatste wedstrijd tegen regiogenoot HC Voorne. 'Dat is een duel, daar hoef ik de dames niet voor op te peppen, dat ligt erg gevoelig altijd dit duel', besluit Van den Brink.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant