GHVV strijdend ten onder

Sport 270 keer gelezen

Geervliet - Nadat het al weken een beetje in mineur stemming was qua voetbal en inzet, was het tegen 's-Gravendeel weer een stuk beter voor GHVV'13. Met 10 fitte spelers en A - speler Jesse Rozema in de basis begon GHVV'13 aan de laatste thuiswedstrijd van deze competitie en misschien wel de laatste op het veld aan de Toldijk. Beide ploegen streden hard in deze sportieve wedstrijd om het puntenaantal nog een beetje op te schroeven. Voor rust was 's-Gravendeel iets beter en kreeg dan ook goede kansen om te scoren maar Keeper Erwin van Trigt was op zijn post met enkele flitsende reddingen. Ook GHVV'13 probeerde het doel van de bezoekers te vinden maar verder dan enkele schoten van afstand kwam de ploeg van John Stougje niet. Na de rust was er een aanvallender GHVV'13 en het bezoekende 's-Gravendeel op de counter die echt wel gevaarlijk waren. Na een goed uur viel de bal in het doel bij Erwin van Trigt en stonden de bezoekers met 0-1 voor. GHVV'13 echter gaf niet op en maakte in de 65e minuut na een corner van Morris Gelderland de verdiende gelijkmaker; die werd gescoord door invaller Jeroen Breestraat ( A - Junior ) 1-1. Lang kon GHVV'13 er niet van genieten want een minuut later stond het alweer 1-2 door een scherpe counter van de bezoekers. Daarna werd er niet meer gescoord aan de Toldijk. Volgende week is de afsluiter voor de competitie en wel de derby uit tegen Vierpolders.