Hockeyers pakken punt

Sport 216 keer gelezen

Zevenbergen – De hockeyers van HV Spijkenisse hebben zondag een punt behaald in het duel met Zevenbergen. De ploeg kwam tegen de plaatselijke trots van Zevenbergen niet verder dan 3-3 (2-1), maar daar was de ploeg achteraf blij mee. Nadat Hugo Geurts voor rust had gescoord konden de Brabanders uitlopen naar een 3-1 voorsprong. Vervolgens was het Boris de Puij die in de slotfase eerst de 3-2 aantekende. Daarna was er geel voor Hugo Geurts en met een man minder ging men in de slotfase de strijd aan. Het was Vincent Buik die kort voor het einde van het duel er toch nog een punt wist uit te slepen en de 3-3 te produceren. 'Voor rust was het heel erg saai. Het ging allemaal heel erg traag van twee kanten. Toen kwamen we na rust op 3-1 achterstand en ging het langzaam wat beter Als je dan ook nog met een man minder komt te staan bij 3-2 in de laatste drie minuten, dan is het knap als je alsnog een gelijkspel eruit weet te slepen', zei trainer Bastiaan Viëtor na afloop van de puntendeling. De ploeg uit Spijkenisse staat op dit moment op de derde plaats De ploeg heeft nog drie duels te gaan. Komende zondag is Gilze Rijen de tegenstander op sportpark Groenewoud.