Tweede zege voor Simonshaven

Sport 495 keer gelezen

Nieuw Beijerland – Simonshaven heeft de tweede zege van de competitie te pakken.

De ploeg van Richard van der Werff won zaterdag het treffen bij NBSVV met 2-3 (0-3). Het was Bas Moree die de score opende voor Simonshaven en Koen de Vette maakte er 0-2 van. Nog voor de thee was het Guus Voulon die de 0-3 scoorde. Na rust was het NBSVV dat nog twee keer het doel van Simonshaven vond. 'Het had veel meer moeten zijn dan drie treffers voor rust, maar we scoren ze niet. Het waren echt hele grote kansen. We vergaten te voetballen. Na rust werd het vooral een fysiek duel. Daar hebben we in de eerste helft onderuit kunnen voetballen. Daarna lukte dat niet meer', meent trainer Richard van der Werff die volgende week BZC Zuiderpark treft. Dat is een ploeg die nog meedoet om het kampioenschap en daarvoor midweeks een voorsprong tegen SCO'63 moet verdedigen. In de slotronde is SCO'63 de tegenstander, die ploeg is in de race voor nacompetitie.