SC Botlek nipt onderuit bij koploper Binnenmaas

Sport 241 keer gelezen

Maasdam – SC Botlek heeft het zaterdag uitstekend gedaan bij koploper Binnenmaas. De ploeg uit de Hoeksche Waard werd niet verslagen, maar de inzet bij de formatie van Arjan Vuik was prima. Het werd uiteindelijk 3-2 (1-1).

De bezoekers uit Spijkenisse kwamen op voorsprong via een treffer van Jordy de Winter. In de laatste minuut voor rust, werd de gelijkmaker gemaakt. Tien minuten na rust werd het 2-1, maar binnen vijf minuten was het Tim Oppong die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht. Twintig minuten voor het einde van het duel wist Binnenmaas alsnog de winst te pakken en kan die ploeg zaterdag bij winst op GHVV'13 het kampioenschap gaan vieren.

Andere speelwijze
'Wij speelden toch wat anders dan voorheen. Het was in het begin wat slordig, maar we pakten het toch goed op. We kwamen op voorsprong, maar kort voor rust was het een domper dat ze gelijkmaakten. Dan wordt het in een korte tijd 2-1, 2-2 en 3-2. We hebben hard gevochten. We hadden een punt verdiend', was de visie van Vuik.