GHVV'13 moet nog een paar punten pakken om zich veilig te spelen. Zaterdag verloor men van Rhoon. Foto: Peter de Jong

GHVV'13 verliest bij Rhoon en moet nog punten pakken

Sport 271 keer gelezen

Geervliet – Na een weekje rust moest GHVV'13 proberen om de derde klasse ook voor komend jaar veilig te stellen. Aan de Geervlietse Toldijk kwam Rhoon op bezoek dat slechts drie punten minder had dan de formatie van John Stougje. Gewonnen werd er niet door GHVV'13, het werd 0-1 (0-1).

De enige treffer in de wedstrijd werd door de bezoeker uit Albrandswaard al in de zevende minuut achter doelman Erwin van Trigt geschoten. Daarna probeerde GHVV'13 het wel, maar lukte het niet meer om de achterstand om te buigen.

Scherpte
'Er zat niet heel veel in vandaag. Het was ook een typische wedstrijd waarin het 0-0 zou moeten blijven. We konden na de vroege achterstand het niet meer rechttrekken. Er werd nog wel een bal van de lijn gehaald bij ons. We hebben er in de rust over gesproken en uiteindelijk moeten we denk ik concluderen dat het ons aan scherpte ontbrak', sprak trainer John Stougje na afloop. Komende week is Pernis de tegenstander van GHVV'13. 'Je merkt ook dat die ploeg dichterbij komt. Ze pakken nu ook de punten, waardoor de druk op de andere ploegen vergroot wordt'. GHVV'13 staat nu op de tiende plaats.