SCO'63 en BZC/Zuiderpark, hier nog voetballend in actie. Kort voor het einde bij een 1-2 stand staakte men het duel vanwege wanordelijkheden.
SCO'63 en BZC/Zuiderpark, hier nog voetballend in actie. Kort voor het einde bij een 1-2 stand staakte men het duel vanwege wanordelijkheden. Foto: Peter de Jong

Topper tussen SCO'63 en BZC haalt het einde niet

Sport 1.036 keer gelezen

Spijkenisse – Voor de tweede achtereenvolgende week heeft een duel van SCO'63 het einde niet gehaald. Werd vorige week bij WCR het weer de spelbreker, zaterdag werd het duel vijf minuten voor het einde van het duel wegens een massale vechtpartij gestaakt.

Het stond 1-2 bij het staken en SCO'63 speelde met tien man en BZC'95 had nog maar negen man op het veld staan. Al in de eerste minuut was hete Eldrick Cristina die voor 0-1 zorgde. Na het stoppen van een penalty door Rick Groenendijk was het Wesley Sturrus met de gelijkmaker. Echter twintig minuten na rust zorgde Marvin Richards voor de huidige tussenstand van 1-2.

Na 37 minuten kregen Benjamin Martha, Edereson Tomasa en assistent trainer Jan Pierre Braafhart van de Rotterdammers rood. SCO-speler Earl Starke kreeg een kwartier voor tijd rood. Toen het kort voor het einde ontspoorde kwam het publiek het veld op en kregen Ashraf en Aren Rahil van SCO'63 rood en ook nog een speler van de Rotterdammers. 'Wat kan die ploeg voetballen. Zelfs met negen man hadden ze ons in de tang. Ze doen ook gekke dingen en mijn spelers menen dan ook kort voor tijd om voor elkaar op te komen. Ik had Patrick van Dorp in de rust al naar huis gestuurd omdat hij in de ogen van hen verantwoordelijk was voor de rode kaarten. Dat tekent de sfeer wel', verklaarde trainer Peter Hoek.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant