De korfballers van SC Olympia kwamen zaterdag in sporthal Olympia niet tot een zege tegen Thor.
De korfballers van SC Olympia kwamen zaterdag in sporthal Olympia niet tot een zege tegen Thor. Foto: Peter de Jong

Korfballers onderuit in rommelig duel met Thor

Sport 862 keer gelezen

Spijkenisse – De korfballers van SC Olympia hebben zaterdag het goede spel, van vorige week met winst van koploper Ventura, niet kunnen voortzetten in het duel met Thor. Het duel in sporthal Olympia eindigde in een nederlaag, 13-17 (6-9).

'Er had veel meer ingezeten in dit duel. We hebben het in de verdediging een beetje laten liggen. Daarnaast moesten we ons ook aanpassen in de aanval. Daar hadden we in het begin eigenlijk heel veel moeite mee', was het eerste commentaar van coach Peter Buijtendijk na het duel van de Spijkenissers.

Beter
'Korfbal technisch waren we in dit duel beter, dat is eigenlijk ook zo voor het uitduel. Toen gingen we ook mee in hun spel. We lopen een beetje achter de feiten aan. Vorige week weet je de winst te pakken tegen de koploper, de club van mijn broers. Nu wilde het echter niet goed lukken', gaat de oefenmeester verder. In het duel was er ook een opmerkelijk moment met de scheidsrechter. Hij gaf Glenn Everwijn een duw. 'Dat hoort een scheidsrechter niet te doen. Er was een duel bij de korf en dat ging wat agressief. De scheids zag dat als gevaarlijk spel van onze kant en duwde Glenn, daar heb ik wel even iets van gezegd.'

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant