Abbenbroek scoort niet

Sport 268 keer gelezen

Abbenbroek- Zaterdag is Abbenbroek niet tot scoren gekomen in het duel tegen Melissant. De ploeg van Jaco Vehoev bleef steken op 0-0. 'We hadden voor rust moeite met de harde wind. Er was eigenlijk niet te voetballen. De tweede helft zouden we de wind mee hebben, maar toen ging de wind liggen. We hebben wel wat kansen gehad, maar niet veel . Achteraf kunnen we blij zijn met een punt, in de laatste minuut scoorden zij nog, maar werd het doelpunt afgekeurd', laat assistent trainer Marco van der Lely weten. 'Ze hebben gewoon twee punten gestolen', gaf coach Petry Hoofdman van Melissant na afloop aan over het feit dat hun treffer werd geannuleerd.

Zaterdag speelt Abbenbroek dat zevende op de ranglijst staat, bij NTVV, dat negen punten minder heeft dan de formatie uit Nissewaard.