Eric Haak was zondag met zes treffers één van de topscoorders voor koploper HVOS.
Eric Haak was zondag met zes treffers één van de topscoorders voor koploper HVOS. Foto: Peter de Jong

Handballers laten zich niet van de wijs brengen

Sport 493 keer gelezen

Spijkenisse – De handballers van HVOS laten zich niet van de wijs brengen. De ploeg van Mark Elbers won in sporthal Olympia met een miniem verschil van Hercules, 28-26 (15-13).

Door de zege op de ploeg uit Den Haag blijven de handballers uit Spijkenisse met nog drie duels te gaan koploper in de hoofdklasse met een punt voorsprong op Schielicht Ventura uit Schiedam. De ploegen komen in het restant van de zaalcompetitie niet meer tegen elkaar in actie.

Onnodig spannend
'Het potje ging eigenlijk op en neer. Eigenlijk hebben we in heel het duel voor gestaan. Tien minuten voor het einde zelfs vier punten, maar dat konden we niet vasthouden. Ze kwamen weer gelijk en in de laatste twee minuten van het duel weten wij nog twee keer het doel te vinden van Hercules. We hebben het eigenlijk onnodig spannend gemaakt. Toch weten we het duel over de lijn te trekken', verklaarde Peter Gokke. 'Volgende week is een belangrijk duel voor ons uit bij Kras Volendam 3. Dat is cruciaal voor het verloop van de competitie. Daarna is het een kwestie van niets onderschatten', verwacht de speler van HVOS. Topscoorders werden Eric Haak en Wessel Knol met zes treffers.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant