Davey van Velzen
Davey van Velzen Foto: VV Spijkenisse

Davey van Velzen nieuwe assistent trainer v.v. Spijkenisse

Sport 319 keer gelezen

Spijkenisse - Het komend seizoen zal Davey van Velzen de nieuwe assistent trainer worden van Peter Wubben. Davey volgt hiermee Cees Sintmaartensdijk op, die te kennen heeft gegeven volgend seizoen te stoppen als trainer.

Davey is op dit moment hoofdtrainer van de JO15-1 (1e divisie) en is vanaf januari op wedstrijddagen al betrokken bij het eerste elftal.

Davey zal niet verloren gaan bij de jeugd. Hij gaat de rol van assistent trainer combineren met de functie Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw. Hij is hiermee de opvolger van Jeroen Bossche, die HJO van de Academy wordt. De nieuwe assistent trainer  is sinds het seizoen 2017-2018 actief op sportpark Jaap Riedijk en in het bezit van het CIOS diploma en UEFA B.

Jeroen krijgt de technische verantwoording over de gehele jeugdopleiding. Davey krijgt de verantwoording over de Academy teams in de onderbouw en het technisch beleid van de gehele onderbouw. Cees Sintmaartensdijk blijft eveneens betrokken bij de club, maar gaat zich met andere zaken bezig houden.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant