Afbeelding
Foto: PR

Jeroen Bossche nieuw hoofd jeugdopleiding v.v. Spijkenisse Academy

Sport 443 keer gelezen

Spijkenisse - De technische commissie  van de jeugdafdeling kan met trots meedelen dat Jeroen Bossche het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO) wordt van v.v. Spijkenisse.

Uit de vele kandidaten is uiteindelijk gekozen voor een interne oplossing.

Jeroen Bossche is reeds twee jaar de succesvolle trainer bij de JO17-1 en hoofd jeugdopleiding onderbouw en zal met zijn ambitie en enthousiasme samen met de technische commissie het professionaliseren van de Regionale Jeugdopleiding verder vorm moeten geven. Hij zal eindverantwoordelijk worden voor het gehele technische beleid van de jeugdopleiding (Academy) en sturing geven aan de boven- en middenbouw en de binnenkort aan te stellen hoofd jeugdopleiding onderbouw.

Zo komt zijn wens, om met zijn allen te zorgen dat Spijkenisse zich, over een aantal jaar, kan laten kronen tot één van de beste Nederlandse jeugdopleiding bij de amateurs, weer een stukje dichterbij. 'Ik wil een vertrouwde leeromgeving binnen de jeugdopleiding creëren, waarin plezier en ontwikkelen samen gaan door veel persoonlijke aandacht te geven aan spelers en staf.'

Na zijn actieve spelerscarrière bij onder andere Feyenoord en Excelsior Rotterdam bekleedde Jeroen eerder de functie van HJO bij v.v. Dilettant, voordat hij in 2017 naar Spijkenisse kwam.

De intentie is uitgesproken om de samenwerking met Jeroen in deze functie voor meerdere jaren in te vullen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant