Spijkenisse pakt een punt in duel met FC 's-Gravenzande

Sport 191 keer gelezen

's-Gravenzande – Spijkenisse speelde zaterdag tegen concurrent FC 's-Gravenzande, waarmee het graag wilde afrekenen, omdat de ploeg uit het Westland eerder dit seizoen op sportpark Jaap Riedijk tegen een 2-5 nederlaag aanliep.

Zaterdag kon die revanche niet genomen worden op sportpark Julian. Na negentig minuten bleven beide ploegen steken op 0-0.

In het duel moest Spijkenisse al vroeg afscheid nemen van Rephendry Amsterdam, die uitviel met een blessure. Hij was daarmee het elfde blessuregeval bij de Groenwitten uit onze gemeente. Dat er niet werd gescoord wilde niet zeggen dat er geen kansen waren. Kort voor rust waren de gastheren gevaarlijk, maar doelman Termijn voorkwam een tegentreffer. Na de thee was het eerst Holwijn en vervolgens invaller Gosepa die de bal niet in de touwen wist te jagen. Spijkenisse staat op de zevende plaats in de hoofdklasse.