Punt voor Simonshaven

Sport 356 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven heeft zaterdag een punt overgehouden aan het degradatie duel tegen TransvaliaZW, dat er net zo slecht voor stond als de ploeg van Richard van der Werff, die zaterdag ontbrak bij Simonshaven. Het werd 2-2 (0-2). Na een achterstand van twee treffers was het Erik Morree die de aansluitingstreffer wist te produceren. Vervolgens leek het een nederlaag te worden, maar Mirgil Weezer wist in de slotminuut alsnog de gelijkmaker aan te tekenen. 'We hadden last van de wind. Wij hadden na rust het voordeel van de wind. Na de 0-1 moesten we ook nog met een man minder in het veld staan, omdat Alex Weeda rood kreeg na het neerleggen van een tegenstander. Toen werd het 2-0, maar na rust hebben we het goed gedaan en hebben ze goed onder druk gehouden', zei assistent trainer Milco Roos na afloop.

Zaterdag krijgt Simonshaven een lastige tegenstander, uit bij ZBC'97 dat op de vijfde plaats staat. Simonshaven wacht nog altijd op de eerste zege in de competitie.