SCO'63 bond zaterdag Transvalia ZW aan de zegekar. De Spijkenissers wonnen met 6-1.
SCO'63 bond zaterdag Transvalia ZW aan de zegekar. De Spijkenissers wonnen met 6-1. Foto: Peter de Jong

Half dozijn treffers voor SCO'63 tegen Transvalia ZW

Sport 408 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 heeft het jaar prima afgesloten. De ploeg van trainer Peter Hoek trad zaterdag aan tegen Transvalia ZW en won het duel met 6-1 (2-0).

Het was een strafschop die werd benut door Patrick van Dorp die voor de eerste treffer van de middag zorgde. Vervolgens wist Wesley Sturrus de stand voor rust te verdubbelen. Na de thee kwam de ploeg uit Rotterdam terug, maar Charlo Hassell wist de 3-1 op de borden te zetten. Toen was het een gelopen koers en zorgden Kenny Starke, Ashraf Rahil en topschutter Wesley Sturrus dat de eindstand van 6-1 op het scorebord verscheen.

Goede zaken
De ploeg uit Spijkenisse deed goede zaken op de ranglijst door puntverlies van de koplopers ZBC'97 en Zinkwegse Boys. 'Ik ben een tevreden coach. Als ploeg doen we het heel goed. Na de 2-1 kregen we het geloof weer terug. We gaven weer gas en konden tot zes treffers komen. Als de concurrentie dan ook nog de punten laat liggen dan kun je weer een stukje dichterbij sluipen en staan we nu in de winterstop zelfs op de tweede plaats. Dan is het een goede eerste helft van het seizoen en die tweede plaats ligt dan heerlijk onder de kerstboom', verklaarde de oefenmeester van de Spijkenissers. Vanavond (dinsdag) speelt de ploeg het bekerduel met VVOR.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant