GHVV'13 eindigt het jaar met fraaie zege op Rhoon

Sport 247 keer gelezen

Rhoon – GHVV'13 heeft het eerste deel van de competitie zaterdag afgesloten met een mooie zege op Rhoon. De ploeg van John Stougje won het duel tegen de ploeg van oud-Bernissetrainer Ronard Venekamp met 2-5 (1-3).

De ploeg uit Heenvliet/Geervliet kwam op achterstand, maar het laatste deel van de eerste helft maakte GHVV'13 het goed. Brian van dam was er eerst met de gelijkmaker, vervolgens scoorden Robin de Ridder en Jordy Breestraat nog voor de thee. Na de rust tilden Robin de Ridder en Danny Poldervaart de stand naar 1-5 en maakte de thuisploeg ook nog een treffer.

Aardig gedaan
'Al na tien minuten stonde we achter, toen heb ik het omgezet en dat werkte vervolgens goed. Bij rust stonden ze al te ver achter. Ze maakten fouten en dat hebben wij afgestraft. Ons doel dit seizoen is om te eindigen bij de plekken vijf tot acht. Ik denk dat we daarin geslaagd zijn. Halverwege staan we nu op de negende plaats dus dan heb je het goed gedaan', besluit trainer John Stougje na afloop.