Handbalsters onderuit

Sport 225 keer gelezen

Schiedam - De dames van HVOS zijn er zaterdagavond in Schiedam niet in geslaagd om de winst te pakken in het duel tegen DWS. De formatie van Silvio Hazel verloor met 23-13 (12-7) van de Schiedamse dames.

'Het leek echt de goede kant uit te gaan. We kwamen nog op voorsprong. Dan volgt er een slechte fase aan het einde van de eerste helft. We kwamen na rust niet sterk uit de kleedkamer. Onze a-speelster haalde een voldoende en Roos Adema in de verdediging. Echter voor de rest hebben ze niet het juiste niveau behaald en dat vind ik jammer', verklaarde coach Hazel na afloop. Zondag is Vires et Celeritas de tegenstander, die ploeg staat ook onderop. Janine Lourens was met vier treffers de topschutter.