Dubbel verlies voor SC Botlek

Sport 628 keer gelezen

Pernis – Het was zaterdag een lastige middag voor SC Botlek dat op bezoek ging bij VV Pernis. De ploeg van Arjan Vuik verloor het duel met 3-1 (2-0).Het was na een half uur uitgerekend voormalig SC Botlek speler Quincy de Lobel die voor de openingstreffer namens Pernis zorgde. Nog voor de rust was De Lobel opnieuw trefzeker voor de Pernissers. Daar bleef het echter niet bij. Kort na rust was het Joshua Olymph die de bal achter zijn eigen doelman schoot. Kort voor het einde bepaalde Patrick Kortsmit de eindstand op 3-1. 'Ik vond ons een half uur gevaarlijk en zij waren opgefokt en heel erg fel. Een penalty kregen ze en kwamen op voorsprong. De tweede was kort voor rust en toen merkte ik dat ze aan het worstelen waren. De 3-1 kwam echter veel te laat', liet Arjan Vuik weten. De trainer stopt aan het einde van het seizoen. 'Ik had dat al een paar weken besloten. Ik denk dat we vorig jaar meer eruit konden halen en dit jaar wisten we dat we het zwaar zouden krijgen', is de visie van de oefenmeester over het vertrek van Vuik. De Spijkenissers staan met zes punten op de voorlaatste plaats.