De mannen van HVOS hadden bijna geen moeite met Schielicht Ventura uit Schiedam en wonnen zondag met 31-17.
De mannen van HVOS hadden bijna geen moeite met Schielicht Ventura uit Schiedam en wonnen zondag met 31-17. Foto: Peter de Jong

Handballers HVOS laten geen spaan heel van Ventura

Sport 756 keer gelezen

Spijkenisse – De handballers van HVOS hebben in de hoofdklasse zondagmiddag uitstekende zaken gedaan. De ploeg van Misu Curescu kreeg Schielicht/Ventura uit Schiedam op bezoek en wist het duel met ruime cijfers te winnen. Het werd in sporthal Olympia 31-17 (15-8).

Het was voor coach Curescu na de nederlaag weer fijn om de winst te pakken. De Schiedammers stonden een aantal jaren terug nog onder zijn leiding. 'We waren super gemotiveerd', verklaarde de coach achteraf.

Prima prestatie
'Het is inderdaad mijn oude ploeg, maar wij stonden zesde en Ventura stond toch echt op de tweede plaats. Dan is het mooi als je zo'n resultaat kan neerzetten. We schieten op de ranglijst daardoor omhoog. Het ging echter niet de hele tijd gemakkelijk. In het begin startten wij wat stug. Het ging echt om en om. Daarna ging het echt bij ons lopen en dan kun je dus lekker uitschieten in dit geval. Ik ben heel erg tevreden over wat ik vandaag heb gezien van de jongens', was de uitleg van Curescu.

Spelers HVOS:
Erik Haak (2), Nick van Dijk (5), Lesley Stigter (5), Jeroen Weggen (4), Joris Schulte, Peter Gokke (5), Armando van Maurik (3), Roy van Wijngaarden (2), Wessel Knol (4) en Jos van der Velden (1).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant