SC Botlek komt er niet aan te pas tegen Rozenburg

Sport 381 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek had zaterdag een vervelende middag op sportpark De Brug. De formatie van Arjan Vuik verloor op eigen terrein met 1-4 van Rozenburg, dat net als de Spijkenissers een slechte start kende.

Al na vier minuten wist Bennie Blokland het doel te vinden, maar schoot hij de bal achter eigen doelman Stefan van Asperen, die vorig jaar nog bij Rozenburg onder de lat stond. Vervolgens maakte Jorn Berkelaar na een kwartier gelijk, maar dankzij doelpunten van Nick de Bil, Stefan van Es en Bryan van der Laan werd het 1-4.

Typerend
'De eerste goal is een beetje typerend voor ons spel. Die valt snel en ongelukkig door een eigen speler. We maken vervolgens een schitterende gelijkmaker en daarna ging het te gemakkelijk. Heb ze ook voor de vrije trappen gewaarschuwd, maar je merkte kort na rust al dat het niet meer ging lukken. Rozenburg was gewoon de betere partij vandaag. Dat is balen, maar we hebben nu een week rust en dan wacht het duel met Pernis en dan moeten we laten zien dat we er gewoon weer staan', was de visie van Arjan Vuik. De ploeg uit Spijkenisse bivakkeert op de tiende plaats in de derde klasse D.