Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Eerste verlies voor Spijkenisse tegen 's-Gravenzande

Sport 314 keer gelezen

Spijkenisse – Spijkenisse heeft zichzelf zaterdag geen goede dienst bewezen. In het duel met nummer twee 's-Gravenzande verloor de ploeg van Peter Wubben met grote cijfers, 2-5 (2-2). Het deed daarmee de koppositie over aan de ploeg uit het Westland, dat nu samen met Volendam aan kop gaat.

Al na zes minuten was het Patrick Triep die een plaag bleek, samen met Yuri Westhoff voor Spijkenisse. De twee spelers van 's-Gravenzande namen alle vijf de treffers voor hun rekening. Na een 0-2 achterstand voor rust, wist men bij Spijkenisse nog wel de rug te rechten en via Marvin van der Pluijm en Adam El Fazizi werd het nog gelijk. Na de thee werd het doel van 's-Gravenzande niet meer gevonden.

Genadeklap
Direct na het opslurpen van de thee kreeg Spijkenisse de derde kans op rij om op een voorsprong te komen. Via Peter de Lange kwam het kleinnood bij Kees Tol, maar richting doel boog de bal linksaf en verdween naast het doel in plaats van in het doel. Heel anders verging het 's-Gravenzande, dat feller uit de kleedkamers was gekomen en de spelopvatting uit het begin van het duel hervond. Daarna kantelde het duel. 'We hebben bijzonder effectief gespeeld', glunderde drievoudig doelpuntenmaker Patrick Triep van oor tot oor. 'Jammer voor jullie maar voor ons was het genieten'.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant