Zuidland ronde verder in beker na zege bij MZC'11

Sport 237 keer gelezen

Zierikzee – Voor Zuidland is het avontuur in de districtsbeker nog niet voorbij. De ploeg van Peter den Haan wist het laatste pouleduel zaterdag op bezoek bij MZC'11 winnend af te sluiten, het werd 1-3 (0-2) voor de 'Slandenaren'.

Zuidland was in het hele duel de betere ploeg in Zeeland, maar het duurde toch tot de laatste tien minuten van de eerste helft alvorens men de score wist te openen. Het was Kai de Hoog die het doel van de ploeg uit Zierikzee wist te vinden. Op slag van rust verdubbelde Ayrton Verlaan de voorsprong en na de thee was het kort voor het einde van het duel Leon van der Steen die voor de derde treffer zorgde voor Zuidland.

Klaar voor competitie
'Ik vind het leuk dat we door zijn. Zo kunnen we nog een leuke tegenstander treffen. We hadden het vandaag er makkelijk. Het rendement had nog hoger kunnen zijn. We zijn denk ik wel klaar voor de start van de competitie, maar er zijn nog wel puntjes die kunnen verbeteren', verklaarde Peter de Haan na afloop. Zaterdag is Nieuwenhoorn de tegenstander.