Jorn Berkelaar scoorde zaterdag één van de treffers van SC Botlek tegen Melissant. Foto: Peter de Jong

SC Botlek verzuimt om te scoren tegen Melissant

Sport 715 keer gelezen

Spijkenisse – Als er mogelijkheden waren om tot scoren te komen en te winnen in de beker, dan was het zaterdag voor SC Botlek. De ploeg van Arjan Vuik had legio mogelijkheden, maar scoorde niet genoeg. Uiteindelijk moest de ploeg uit Spijkenisse met een 2-2 (2-1) gelijkspel genoegen nemen.

Twintig seconden had SC Botlek nodig voor de openingstreffer. Na de aftrap ging de bal naar voren en scoorde Mike Kortsmit. Tien minuten duurde het voordat Tim Vreeken de gelijkmaker op het bord bracht. Tien minuten voor tijd was het Jorn Berkelaar die de bal over de doelman kon schieten, maar kort voor het einde van het duel maakte Melissant via een afstandsschot van Pieter Both alsnog de gelijkmaker.

Beter spel
'We moeten stellen dat het een stuk beter was dan vorige week, maar we moeten de kansen gewoon maken. Als je je niet beloont kun je de deksel op je neus krijgen', is de eerste reactie van Arjan Vuik na afloop van de puntendeling. 'Dit is nog niet de basis elf, maar de vervangers deden het prima hoor, zeker de jeugdspelers. Dan moet het basiselftal er toch zeker gaan staan', verklaarde Vuik. Volgende week dinsdag is het laatste bekerduel met SCO'63 en voor beide ploegen is het nog mogelijk door te gaan.