De dames van HVOS opende zondag de competitie met een nederlaag tegen Dios.
De dames van HVOS opende zondag de competitie met een nederlaag tegen Dios. Foto: Peter de Jong

Handbalsters hebben een valse start tegen Dios

Sport 287 keer gelezen

Spijkenisse – De dames van HVOS hebben zondag een valse start beleefd in het duel tegen DIOS. De ploeg van coach Silvio Hazel ging op het eigen sportpark Olympia onderuit tegen de dames uit Zoetermeer met 16-23 (7-10).

'Het liep allemaal niet zo voorspoedig dan we hadden gehoopt, al is er ook een verklaring. Door de vakanties hebben we alleen deze week compleet kunnen trainen. We hebben daarin gewerkt aan de conditie. Het was dus in de lijn der verwachting dat het nog niet allemaal op niveau was. Ik had echter meer verdedigend spel verwacht. Daar moeten we nog aan werken', was de eerste reactie van Silvio Hazel.

Doelstelling
Voor dit seizoen staat de visie vast. 'Op het veld doen we even een stapje terug om straks er twee vooruit te doen. We moeten wennen aan wat nieuwe mensen en de afspraken moeten nog goed uitgevoerd worden. We willen in de subtop eindigen. In de zaal wil ik toch zo lang mogelijk mee gaan doen en een plek bij de top drie moet kunnen', verklaarde Hazel na het eerste duel. Zondag wacht Ventura als tegenstander.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant