Boris de Puij had met twee treffers een groot aandeel in de 3-2 zege van de hockeyers van Spijkenisse op Tempo '34. Fotografie: Peter de Jong
Boris de Puij had met twee treffers een groot aandeel in de 3-2 zege van de hockeyers van Spijkenisse op Tempo '34. Fotografie: Peter de Jong Foto: Peter de Jong

Hockeyers besluiten met zege in de derde klasse

Sport 696 keer gelezen

Spijkenisse – De hockeyers van HV Spijkenisse hebben zondag de competitie afgesloten met een overwinning. De mannen van Bastiaan Vietor, die de ploeg de laatste vier duels en komend jaar gaat coachen, wonnen met 3-2 (3-0). De ploeg was al gedegradeerd naar de vierde klasse.

Voor HV Spijkenisse was het een uitstekende eerste helft, waarin de doelman van de gasten uit Rotterdam voorkwam dat de score niet hoger werd. Boris de Puij wist met twee treffers de score te openen en de derde treffer kwam van Sam 't Hart.

Oefenduels
Voor trainer Bastiaan Vietor was het een prima afsluiting van het seizoen. 'We hadden het lastig in de tweede helft en dat zag Tempo. Voor rust waren wij de betere ploeg. De doelman pakte nog aardig wat, toch was het toen eenzijdig. We hebben het gelukkig toch nog kunnen redden in dit duel. Ik zag de vier duels die ik heb mogen lijden als coach meer als oefenduels in aanloop op het komende jaar. Er stoppen wat jongens en er is nieuwe aanwas. Ik heb in de afgelopen weken een stijgende lijn gezien, maar het kan beter', aldus Vietor.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant