Afbeelding
Foto: stock

Softballers HSV Spikes pletten Adegeest/Catch

Sport 623 keer gelezen

Voorschoten- De softballers van HSV Spikes hebben in Voorschoten het nog puntloze Adegeest/Catch met een klinkende 2-13 overwinning kansloos gelaten. De Spijkenissers bezetten in de landelijke eerste klasse de vijfde plaats.

'We kwamen in de eerste inning met 2-1 achter, maar daarna hebben we in de tweede en derde inning toegeslagen', sprak aanvoerder Aad van der Landen zijn tevredenheid uit. 'Adegeest had in de derde inning al drie werpers versleten. Na de derde inning hebben we de wedstrijd gewoon uitgespeeld. Titus Blom zag alleen in de eerste inning vijf slagmensen tegenover zich, daarna een keer vier man en vervolgens niet meer dan drie. Titus deed het super en aan slag was iedereen bij de les. Faisel Odulia excelleerde met een mooie vangbal.

Line-up: Faisel Odulia (6), Raduen Abdul Hamid (DP), Allard Lammerts van Bueren (8), Tom Koch (9), Arthur Paula (4), Erik van Eijkelenburg (2, 4e inning Evert Versloot), Aad van der Landen (5), Harry de Vet (7), Giovanni Pourier (3), Titus Blom (1).

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant