Matthew Pierot wist zondag het enige punt voor LTC Spijkenisse te behalen tegen Duno.
Matthew Pierot wist zondag het enige punt voor LTC Spijkenisse te behalen tegen Duno. Foto: Peter de Jong

Tennissers LTC Spijkenisse moeten uitwijken door regen

Sport 670 keer gelezen

Spijkenisse – De ontmoeting tussen LTC Spijkenisse en Duno is zondag na de eerste twee wedstrijden afgebroken op de gravelbanen van sportpark Groenewoud. De regen was de spelbreker, waardoor een aantal duels bij Halfweg moesten worden afgewerkt.

Bij een 1-1 stand werd er uitgeweken. Alleen Matthew Pierot wist zijn enkelpartij te winnen. LTC Spijkenisse ging vervolgens met een 1-3 achterstand met de dubbels zondagavond weer naar het eigen complex. Echter toen bleek dat de regen opnieuw naar beneden kwam. Die werd getrotseerd, maar het werd 1-5 voor Duno.

Prima zege Pierot
Na afloop was Stefan Weeda vol lof over de zege van Matthew Pierot. 'Hij heeft bijna een jaar niet kunnen spelen en de eerste partijen waren niet heel goed. Dit keer stond hij er gewoon weer tegen een Duitser die ook goed was. Het is voor hem ook fijn als het dan weer gaat lopen en levert ons het enige punt van de dag op, maar we wisten dat we het lastig zouden krijgen tegen Duno', verklaarde Stefan Weeda. De onderbreking bij Halfweg deed de ploeg geen goed. 'Het was een complete wolkbreuk. De baan stond tien centimeter onder water. We kwamen bij Halfweg en konden gewoon buiten verder', vond Weeda. Zondag moet minimaal één punt behaald worden.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant