Afbeelding
Foto: Peter de Jong

Abbenbroek blameert zich in slotwedstrijd tegen RDM

Sport 654 keer gelezen

Abbenbroek- Abbenbroek heeft het seizoen afgesloten met een blamerend 2-2 (2-0) gelijkspel tegen hekkensluiter RDM. De Abbenbroekers zijn in het eerste rijtje van de vierde klasse G met een beter doelsaldo dan BZC/Zuiderpark geëindigd op de zevende plaats.

'We kwamen na een kwartier op 1-0 (doelpunt Jordi de Looze, DR) en er was niets aan de hand, maar hadden tegen de hekkensluiter zonder grensrechter (iemand van Abbenbroek stelde zich beschikbaar, DR) en wissels meer moeten scoren.' Toen Dennis Holsteijn in zijn afscheidswedstrijd de ruststand op 2-0 bracht leek de wedstrijd gelopen. De elf van RDM, dat aan het einde van het seizoen ophoudt te bestaan, kwamen scherp uit de kleedkamer. De Rotterdammers kwamen zelfs terug tot 2-1. Patrick van Dis ontving zijn tweede gele kaart en moest er dit seizoen voor de vierde keer (!) af met rood. Vervolgens waren er de publiekswissels voor de 40-jarige Jeroen Eerland, Dennis Holsteijn en Kevin Dijksman, die allen stoppen met selectievoetbal. 'Vlak voor tijd kwam RDM op 2-2 en kwamen we met een schot op de paal nog heel goed weg', sprak Marco van Dien zijn teleurstelling uit.

Abbenbroek: Bob van Lieshout; Jean Paul Kers, Jordi de Looze, Mark Snijder, Patrick van Dis; Jean Paul van Diggelen, Kevin Dijksman (63. Mark Bubberman), Dennis Holsteijn (63. Bram Roukema), Glenn van der Graft; Jeroen Eerland (63. Wouter Landman), Roy Verwijs.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant