Basketbalsters The Hurricanes sluiten seizoen af in stijl

Sport 282 keer gelezen

Hardinxveld/Giessendam- De basketbalsters van The Hurricanes hebben met het bezoek aan River Trotters 2 het seizoen afgesloten met een 46-60 (10-12, 8-11 (18-23), 12-22, 16-15) overwinning.

'River Trotters is altijd een lastige tegenstander met veel fysiek, maar de scheidsrechter heeft de wedstrijd goed strak gehouden', stelde coach Anita Smeins. 'Het was een leuke wedstrijd, die lange tijd gelijk op ging, maar we hebben in het derde kwart afstand genomen. We begonnen met een 3-2 zone redelijk, maar toen we in het derde kwart met veel druk op de bal zijn gaan spelen, hebben we hen in één tegen één situaties veel fouten laten maken waarvan wij goed profiteerden.' The Hurricanes is in de derde klasse A achter kampioen DBV Rowic en BV Voorne geëindigd op de derde plaats. Denise Goedhart (gaat vanwege haar studie in Eindhoven op kamers) en Nathalie Popken (werk/studie) speelden hun laatste wedstrijd.

The Hurricanes: Ellen Kruithof, Denise Goedhart, Marloes Steens, Weronika Sawko, Nathalie Popken, Carmen Renten, Brenda Steegman, Sharina Nanhoe, Cora Kruithof.