Simonshaven onderuit in duel met nummer twee

Sport 322 keer gelezen

Simonshaven – Zaterdag wist Simonshaven de punten in het duel met nummer twee van de competitie, Vierpolders, niet in eigen huis te houden. De ploeg van Richard van der Werff verloor met 1-6 ( 1-2).

Via een strafschop kwamen de gasten uit de gemeente Brielle op voorsprong, maar Vierpolders kon niet lang geniet van de voorsprong. Het was Melvin Coppenrath die voor de gelijkmaker wist te zorgen. Nog voor de thee werd het 1-2 en die stand werd na rust met nog vier treffers uitgebreid tot 1-6.

'Ik vind de uitslag wel wat geflatteerd. Het ging eigenlijk op en neer en bij rust had 1-1 beter de verhoudingen weergegeven. Ik kon beschikken over 17 man vandaag, maar er kwamen er door diverse omstandigheden slechts 12. Ik had dus geen mogelijkheid om te wisselen en dan wordt het op een gegeven ogenblik erg lastig. Het is niet anders', liet Richard van der Werff weten.

Overmorgen (Hemelvaartdag) haalt Simonshaven in tegen Hekelingen, zaterdag wacht dan Zwartewaal als tegenstander.