Abbenbroek niet opgewassen tegen gretig FC Vlotbrug

Sport 536 keer gelezen

Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft de zegenreeks in de Putse derby tegen Abbenbroek met een eclatante 3-1 (2-0) overwinning afgesloten. Abbenbroek lijkt naar het einde van het seizoen te snakken.

FC Vlotbrug zette meteen druk op de ketel en dat leverde diverse kansen op. Rick Eldering opende de score voor FC Vlotbrug, waarna Clint van de Veerdonk de marge verdubbelde naar 2-0. 'We hebben een dramatische slechte eerste helft gespeeld', stelde teammanager Marco van Dien. 'In de tweede helft hebben we na de wereldgoal van Jeroen Eerland, die van net voor de middenlijn de bal over de te ver voor zijn goal staande keeper (Jeremy Verschoor, DR) schoot, wat meer druk gezet en via Wouter Landman zelfs even uitzicht gehad op de gelijkmaker, maar na een kwartier was het wel over.' Bart Bergwerf deelde de genadeklap uit aan de Abbenbroekers: 3-1. Abbenbroek bezet in de vierde klasse G de negende plaats.