Hekelingen kan zich na de nederlaag tegen Spartaan '20 gaan richten op volgend jaar. Foto: Peter de Jong

Hekelingen kan het vizier richten op komend seizoen

Sport 463 keer gelezen

Hekelingen – Hekelingen kan zich gaan richten op het komende seizoen. Zaterdag ontving de ploeg van Ad Reijtenbagh de nummer drie van de competitie Spartaan '20. De formatie uit de dorpskern van Nissewaard verloor met 1-2 (1-0).

Voor rust leek er in het duel niets aan de hand. Hekelingen was de betere ploeg en Tim van Scholl wist de formatie dan ook terecht op een voorsprong te zetten bij rust. Daarna kreeg men nog diverse mogelijkheden die geen doel troffen. Vervolgens zette Spartaan '20 de organisatie anders neer en wist men ook nog twee keer het doel van Jordi Dijkshoorn te vinden.

Erg zuur
'Dit is heel erg zuur en zeker tegen de verhoudingen in. We kregen zoveel kansen, dat we bij rust met 3-0 moeten leiden, maar ze gingen er niet in. Ik had ook totaal geen idee bij de rust dat ze het tij zouden gaan keren. Na rust startten wij onrustig en dat kwam vooral door hun bonkige aanvaller die het spel bij ons ontregelde. Twee dode spelmomenten zorgen dan voor treffers aan hun kant. Als wij nog mee wilden doen moesten we winnen en de derde plaats in het vizier houden. Dat gaat nu niet meer lukken en kunnen we kijken naar volgend jaar', zegt een teleurgestelde Ad Reijtenbagh na de nederlaag. Door de nederlagen van de afgelopen tijd is men afgezakt naar de zesde plaats.