Afbeelding
Foto: stock

Volleyballers Bernisse blijven eersteklasser

Sport 266 keer gelezen

Rotterdam- De volleyballers van Bernisse blijven door een 2-3 (18-25, 25-8, 24-26, 25-18, 11-15) overwinning in de degradatiewedstrijd tegen Erasmus Volley 2 ook volgend seizoen eersteklasser.

'We hebben onze doelstelling nagenoeg bereikt', doelde de gelukkige playing/coach dat Bernisse alleen in theorie nog zou kunnen degraderen. De wedstrijd tegen de Rotterdamse studenten eindigde om middernacht. 'We wonnen de eerste set en dat gaf meteen al een bevrijdend gevoel, goed voor het vertrouwen.' Het vertrouwen liep vervolgens een deuk op toen de Bernissers in de tweede set met 25-8 werd weg geslagen. De teloorgang leek zich in set drie door te trekken, maar mede door Onno van der Knaap en Edwin Ooms werd een 22-17 achterstand omgebogen in een verrassende 24-26 setwinst. De Zuidlanders grepen mede door het goede werk van spelverdeler Roderick van Heiningen met een 11-15 score de setwinst en de 2-3 overwinning.

Bernisse: Roderick van Heiningen, Onno van der Knaap, Bas Vermeul, Freddy Koetse, Edwin Ooms, Jaco Zaal, Arwin Vis, Ad de Wilde.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant